به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت نرجس سلام الله علیها ساری، نشست علمی پژوهشی با موضوع روش های موفقیت در پژوهش، با حضور حجت الاسلام محمد صادق فاضل برگزار گردید.
دبیر جشنواره استانی علامه حلی گفت: فعالیت پژوهشی در حوزه، امری مهم و مقدس است؛ چرا که معتقدیم که اسلام پاسخگوی تمام نیازهای مردم در تمام زمانها است و پژوهش زمینه ساز تحقق این مهم است.
وی گفت: تحقیق و پژوهش، عامل اصلی در بهرهبرداری از داشتههای علمی است، اما عدم توجه کافی به این امر مهم در حوزههای علمیه، سبب شده است توان علمی طلبهها در سمت و سوی تولید علم قرار نگیرد.
معاون پژوهش مدرسه علمیه فیضیه مازندران افزود: پژوهشگری دارای مزیت هایی است از جمله اینکه: فضای آرام و بی دغدغه دارد؛ پردرآمدترین شغل حوزوی است، و برای فعالیت به خروج از منزل نیاز ندارد و تنها داشتن یک لب تاب و دسترسی به اینترنت و نرم افزار کفایت می کند.
در ادامه حجت الاسلام فاضل در زمینه اهداف جشنواره علامه حلی گفت: این جشنواره با اهداف تقویت روحیه پژوهش در بین طلاب؛ زمینهسازی شناسایی نخبگان و حمایت از آنان؛ تقویت نگارش آثار علمی؛ افزایش رقابت طلاب در عرصههای علمی؛ زمینهسازی گرایش طلاب به مباحث تخصصی؛ جهتدهی فعالیتهای پژوهشی طلبه ها به سمت نیازهای پژوهشی حوزه تأسیس نمود. شرط سنی شرکت در این جشنواره ۳۱ سال در سه قالب مقاله، کتاب و پایاننامه است.